MK | SQ

ANTALIA - pritja e Vitit të ri me çarter fluturim - Granada Luxury Belek

Turkey Belek - prej 29.12.2017 deri 01.01.2018

                          PROGRAM ME FLUTURIM DIREKT - CHARTER
                                         VITI I RI 2018 Në ANTALYA

SHKUP ANTALYA:29.12.2017 – XQ5155 – 07:00---09:00
ANTALYA SHKUP: 01.01.2018 – XQ5154 –19:00 ---19:00

Dita e parë – 29. 12. 2017

Takimi i grupit në Aeroportin Aleksandri Madhë në Shkupë 2 orë para fluturimit .
Fluturim drejt Antalisë me charter XQ5155 në ora 07:00 .Arritja në Antali në ora 09:00 me orën lokale.Transferi i organizuar për në Granada Luxury Belek 5* . Vendosje
Koha e lirë për aktivitete individuale. Darka , fjetje.

Dita e dytë – 30. 12. 2017
Pas mëngjesit , një vizitë në atraksionet e Antalisë.
Ujëvara KURSUNLU gjendët në zemër të një pylli ,një oazë paqe pa zhurmë. Qyteti i lashtë PERGA që daton prej shekullit të katërt p.e.s ; Qyteti i lashtë PHASELIS që daton prej shekullit të gjashtë i e.s i famshëm për shkak se Aleksandri Madhë ka qëndruar gjatë dimrit. Pjesa antike e Antalisë është qendër historike, ku turistët mund të kënaqen në ambientët e të kaluarës , vend i njohur si Kaleici me rrugica të vjetra , ku ndodhet Xhamia e Tekeli Mehmed Pashës dhe minarja Kesik .
Kthimi në hotel. Darka . Fjetje

Dita e tretë 31. 12. 2017
Mëngjesë. Dita e planifikuar për të vizituar tre qendra atraktive tregtare në Antaly │Terra City│Aquapark │ Laura│ Migros │. Kthimi në hotel , përgaditje për festën e Vitit të Ri me program dhe darkë solemne gjatë qëndrimit në hotel.

Dita e katërt 31. 12. 2017
Mëngjesi në hotel , kohë të lire për aktivitete individuale .Transfer deri në Aeroportin e Antalisë. Fluturimi në ora 19:00 me orën lokale , me numrin e fluturimit XQ5154. Arritja në aeroportin e Shkupit ora 19:40 me orë locale.


Në çmim përfshihen:
✔ Transferi: Tetovë-Aeroport-Tetovë
✔ Bileta Avionit: Shkup-Antalya-Shkup
✔ Taksat e Aeroportit
✔ 3 netë fjetje në hotel Ultra All Inclusive
✔ Transferi: Aeroport-Hotel-Aeroport
✔ Organizimi i Mbëmjës Solemne

Në çmim nuk përfshihet:
- Sigurimi shëndetësor për udhëtim
-Shëtitjet fakulltative të parapara në program

Lista e çmimeve

STD 1 - 499 € Rezervo
STD 2 - 998 € Rezervo