MK | SQ

Bali

Indonesia Bali - prej 10.04.2017 deri 21.04.2017

Bali, ishull i mrekullueshëm që impresionon me bukurinë e saj dhe ofron një mundësi për turistët pushim të këndshëm në një ritëm të ngadalshëm. Dallgët janë të qeta dhe të lezetshëm. Me një fjalë Bali është parajsa në botë.

NISJA: 10.04.2017.
KTHIMI: 21.04.2017.
12 DITË/ 9 NETË

Dita e parë BEGRAD – DOHA
Mbledhja e grupit në aeroportin e Beogradit dy orë para fluturimit, fluturimi është në ora 12:25 me numrin e fluturimit QR 232 për në Doha. Aterimi në ora 18:25 në Doha.

Dita e dytë DOHA - BALI
Fluturimi vazhdon me QR 962 për në Bali më ora 02:55, aterimi bëhet më 17:20 sipas orës lokale të atjeshëm. Transferi për në hotelin e zgjedhur. Fletja.

Ditët 3 - 10 BALI
Qëndrimi në hotel me shërbim fletje me mëngjes. Kohë të lirë për kënaqsi në tuaj në ishull.

Dita e njëmbëdhjet BALI - DOHA
Mëngjesi. Kohë e lirë deri më transferin për në aeroport për fluturimin për në Doha me numër QR 963 në orë 19:05. Aterimi në ora 23:40 sipas orës lokale.

Dita e dymbëdhjet DOHA - BEOGRAD
Vazhdim me numrin e fluturimit QR 231 për në Beograd në ora 07:00. Aterimi në aeroportin Nikola Tesla të Beogradit në ora 11:25.
ÇMIMI I ARANZHMANIT PËR PERSON : GRAND ËHIZ NUSA DUA ****
Fletje me mëngjes NUSA DUA BEACH *****
Fletje me mëngjes
Në dhomë dykrevatëshe 1119 ЕURO 1399 ЕURO
Në çmim përfshihen: aviobileta, transferi nga aeroporti deri në hotel dhe anasjelltas, 9 netë me bazë fletje me mëngjes sipas hotelit të zgjedhur, organizimi i udhëtimit.
Në çmim nuk përfshihen: taksat e aeroportit (cca. 345 EUR), shtitjet fakultative, sigurimi shëndetësorë ndërkombëtar, harxhimet individuale dhe shërbimet tjera që nuk janë të përmendura.

Mënyra e pagesës: 50% para rezervimit në kundërvlerë të denarit 1 EURO = 62 MKD,, pjesa tjetër 30 ditë para nisjes së udhëtimit.

Hotelet:
GRAND ËHIZ NUSA DUA **** http://ëëë.grandëhiz.com/nusadua/–
Hoteli Grand Ëhiz Hotel Nusa Dua Bali gjendet 5 minuta nga Tanjung Vepoa dhe teatrit Nusa Dua Bali. Dhomat janë të moderuar me klimë, TV, kasafortë, aparat për kafe/çaji, mini bar, frigorifer. Mysafirët mund të kënaqen në pishinën e hapur dhe qendra SPA e cila gjendet në hotel.

NUSA DUA BEACH ***** - http://ëëë.nusaduahotel.com/ -
I rrethuar me kopsht tropikal me 5*, përmban 3 pishina të hapura dhe plazhë private. Dhomat në hotel janë të pajisura me ballkon / terasë me pamje nga kopshti tropikal ose nga plazha. Të gjitha dhomat përmbajnë kasafortë, aparat për kafe / çaji, Tv SAT. Shërbimi – fletje me mëngjes.            

Lista e çmimeve

двокреветна соба - 2238 € Rezervo